Ακαδημίες Μπάσκετ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω ανακοινώνει τη διεξαγωγή Καλοκαιρινού Camp την περίοδο από 26 Ιουνίου εώς και 7 Ιουλίου για αθλητές ηλικίας 6-18 ετών. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο φάσεις.

Α) BASKETBALL SUMMER CAMP για παιδιά Δημοτικού – Δευτέρα 3 Ιουλίου
Η διεξαγωγή του Καλοκαιρινού Camp δημοτικού θα γίνει την περίοδο από 3 Ιουλίου εώς και 7 Ιουλίου για αθλητές ηλικίας ετών 6-12( γεννημένοι εώς το 2005) στο Κλειστό Γυμναστήριο “Σταύρος Βενέτης”  –Νικολάου Πλαστήρα 39 και Αδριανουπόλεως 40, 122 42, Δήμος Αιγάλεω  – Ώρες 9:00 εώς 14:00.
Με στόχο την ατομική βελτίωση και την εκμάθηση των βασικών αρχών του μπάσκετ το έμπειρο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας μας σε συνεργασία με εκλεκτούς προσκεκλημένους θα προπονήσει τους νεαρούς αθλητές αποκαλύπτοντας τους τα μυστικά του αθλήματος μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος για μικρές ηλικίες.
Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για αρχάριους και προχωρημένους αθλητές . Κάθε γκρουπ χωρίζεται βάσει ηλικίας , δυναμικότητας και είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές να εξελίξουν τις ικανότητες τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
Στούς νεαρούς αθλητές θα παρέχουμε :t-shirt+snack καθώς επίσης και πισίνα Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη ώρες 13:00 εώς 14:00, συνοδευόμενα από προπονητή Κολύμβησης.

Β) BASKETBALL SUMMER CAMP για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου  – Δευτέρα 26 Ιουνίου
Η διεξαγωγή του Καλοκαιρινού Camp Γυμνασίου-Λυκείου θα γίνει την περίοδο από 26 Ιουνίου εώς και 30 Ιουνίου για αθλητές άνω των 12 ετών στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυκλαδικού  –Μίνωος 36 και Τεμένης, 141 22, Δήμος Αιγάλεω- Ώρες 9:00 εώς 14:00
Οι αθλητές θα εκπαιδευτούν με στόχο την ατομική βελτίωση (personal training) σε Βελτίωση του Σουτ ,ball handling,spacing,άμυνα, συστήματα επίθεσης κ.α. από το έμπειρο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας μας σε συνεργασία με εκλεκτούς προσκεκλημένους .Επιθυμία μας είναι οι αθλητές να καλύψουν τις αγωνιστικές τους ανάγκες με τον προπονητικά επιστημονικότερο δυνατό τρόπο.
Το τμήμα θα συνεχίσει τις εντατικές προπονήσεις όλο τον Ιούλιο ,από Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 με 12:00 για όσους αθλητές έχουν όρεξη για δουλειά !!!

Λόγοι για να έρθεις στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ μας
1) Είμαστε υπερήφανοι για τους ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ που έχουμε!!!
2) Λειτουργούμε σε οικογενειακό κλίμα
3) Το κόστος συμμετοχής στο camp είναι μόνο 20,00€
4) ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ  ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!
5) Όλοι οι αθλητές μας θα έχουν εικόνες από την Καλύτερη Ομάδα της Πόλης μας (και όχι μόνο) αφού ο Διαγόρας Δρυοπίδεων Αιγάλεω την περίοδο 2016-17 κατέκτησε τον Τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ,και στο πρωτάθλημα αναδείχτηκε πρωταθλητής όπου θα αγωνίζετε πλέον στη Β΄ΕΘΝΙΚΗ !!!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ή ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Για δηλώσεις συμμετοχής ή εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε  στα τηλέφωνα με τον υπεύθυνο ακαδημιών   Κος Ζώης Σαρμπάνης 698 626 5476 και Κος Σπύρος Μαραγκάκης 6937 564688. Απογευματινές ώρες  18:00  εώς  20:00.

Καθώς επίσης συμπληρώνοντας την ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (copy+paste) και αποστολή στο e-mail : diagorasdr@gmail.com  .

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΕΜΑ : SUMMER CAMP

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΘΛΗΤΗ :

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ :

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ :

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙΚΙΑΣ:

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ :

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟ :

Share