Ακαδημίες Μπάσκετ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω ανακοινώνει τη διεξαγωγή Καλοκαιρινού Camp την περίοδο από 25 Ιουνίου εώς και 6 Ιουλίου για αθλητές ηλικίας 6-18 ετών. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο περιόδους.

1η περίοδος :
BASKETBALL SUMMER CAMP για παιδιά Δημοτικού – Δευτέρα 25 Ιουνίου γήπεδο Βενέτης
Η διεξαγωγή του Καλοκαιρινού Camp δημοτικού θα γίνει την περίοδο από 25 Ιουνίου εώς και 29 Ιουνίου για αθλητές ηλικίας ετών 6-12( γεννημένοι εώς το 2006) στο Κλειστό Γυμναστήριο “Σταύρος Βενέτης”  –Νικολάου Πλαστήρα 39 και Αδριανουπόλεως 40, 122 42, Δήμος Αιγάλεω  – Ώρες 9:00 εώς 14:00.
Με στόχο την ατομική βελτίωση και την εκμάθηση των βασικών αρχών του μπάσκετ το έμπειρο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας μας σε συνεργασία με εκλεκτούς προσκεκλημένους θα προπονήσει τους νεαρούς αθλητές αποκαλύπτοντας τους τα μυστικά του αθλήματος μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος για μικρές ηλικίες.
Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για αρχάριους και προχωρημένους αθλητές . Κάθε γκρουπ χωρίζεται βάση ηλικίας , δυναμικότητας και είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές να εξελίξουν τις ικανότητες τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
ΠΑΡΟΧΕΣ : Στούς νεαρούς αθλητές θα παρέχουμε :t-shirt+snack καθώς επίσης και πισίνα, συνοδευόμενα από προπονητή Κολύμβησης.

2η περίοδος:
BASKETBALL SUMMER CAMP για αθλητές Γυμνασίου-Λυκείου  – Δευτέρα 2 Ιουλίου γήπεδο πολυκλαδικό
Η διεξαγωγή του Καλοκαιρινού Camp Γυμνασίου-Λυκείου θα γίνει την περίοδο από 2 Ιουλίου εώς και 6 Ιουλίου για αθλητές άνω των 12 ετών στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυκλαδικού  –Μίνωος 36 και Τεμένης, 141 22, Δήμος Αιγάλεω- Ώρες 10:00 εώς 14:00
Οι αθλητές θα εκπαιδευτούν με στόχο την ατομική βελτίωση (personal training) σε Βελτίωση του Σουτ ,ball handling,spacing,άμυνα, συστήματα επίθεσης κ.α. από το έμπειρο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας μας σε συνεργασία με εκλεκτούς προσκεκλημένους .Επιθυμία μας είναι οι αθλητές να καλύψουν τις αγωνιστικές τους ανάγκες με τον προπονητικά επιστημονικότερο δυνατό τρόπο.
Παροχές: Στούς αθλητές θα παρέχουμε :t-shirt+snack καθώς επίσης Όσοι αθλητές συμμετάσχουν στο camp μπορούν να συνεχίσουν τις ατομικές προπονήσεις όλο τον Ιούλιο κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στο 6ο ΓΕΛ ,Ωρα 19:30-21:00 με τον υπεύθυνο τεχνικής οργάνωσης Νίκο Μαριάτο Το κόστος του camp και της μεταβατικής Ιουλίου είναι όλα μαζί μόνο 30,00 € !!!!

Λόγοι για να έρθεις στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ μας κόστος συμμετοχής
1) Είμαστε υπερήφανοι για τους ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ που έχουμε!!!
2) Λειτουργούμε σε οικογενειακό κλίμα
3) Το κόστος συμμετοχής στο camp ανά περίοδο είναι μόνο 30,00€ και δίνεται κατά την προσέλευση του αθλητή στην έναρξη του camp στον Κύριο Σταυρόπουλο. Οι αθλητές της 6ης Δημοτικού που επιθυμούν να συμμετάσχουν και στις 2 περιόδους το κόστος είναι 50,00€.
4) ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ  για  συμμετοχή  σε όποια από τις 2 περιόδους ανήκουν ηλικιακά ,το σύνολο της συνδρομής είναι μόνο 50,00€ !!!
5) Όλοι οι αθλητές μας θα έχουν εικόνες από την Καλύτερη Ομάδα της Πόλης μας (και όχι μόνο) αφού ο Διαγόρας Δρυοπίδεων Αιγάλεω την περίοδο 2018-19 θα αγωνίζεται πλέον στα σαλόνια της Α2΄ΕΘΝΙΚΗΣ !!!
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ή ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Για δηλώσεις συμμετοχής ή εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε  στα τηλέφωνα με τον υπεύθυνο ακαδημιών   Κος . Σταυρόπουλος Γιάννης. Τηλ.: 6945 081651
Και κος Στεφανουδάκης Μανώλης. Τηλ.: 6978 111616
Απογευματινές ώρες  18:00  εώς  20:00.

Καθώς επίσης συμπληρώνοντας την ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (copy+paste) και αποστολή στο e-mail : diagorasdr@gmail.com  .
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΕΜΑ : SUMMER CAMP
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΘΛΗΤΗ :
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ :
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ :
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙΚΙΑΣ:
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ :
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟ :

Share