Ακαδημίες Μπάσκετ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω ανακοινώνει τη διεξαγωγή Καλοκαιρινού Camp την περίοδο από 24 Ιουνίου εώς και 5 Ιουλίου για αθλητές ηλικίας 6-12 ετών. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο περιόδους.

1η περίοδος :
BASKETBALL SUMMER CAMP για παιδιά Δημοτικού – Δευτέρα 24 Ιουνίου γήπεδο Βενέτης
Η διεξαγωγή του Καλοκαιρινού Camp δημοτικού θα γίνει την περίοδο από 24 Ιουνίου εώς και 28 Ιουνίου για αθλητές ηλικίας ετών 6-12( γεννημένοι εώς το 2007) στο Κλειστό Γυμναστήριο “Σταύρος Βενέτης”  –Νικολάου Πλαστήρα 39 και Αδριανουπόλεως 40, 122 42, Δήμος Αιγάλεω  – Ώρες 9:00 εώς 14:00.
Με στόχο την ατομική βελτίωση και την εκμάθηση των βασικών αρχών του μπάσκετ το έμπειρο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας μας σε συνεργασία με εκλεκτούς προσκεκλημένους θα προπονήσει τους νεαρούς αθλητές αποκαλύπτοντας τους τα μυστικά του αθλήματος μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος για μικρές ηλικίες.
Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για αρχάριους και προχωρημένους αθλητές . Κάθε γκρουπ χωρίζεται βάση ηλικίας , δυναμικότητας και είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές να εξελίξουν τις ικανότητες τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
ΠΑΡΟΧΕΣ : Στούς νεαρούς αθλητές θα παρέχουμε :t-shirt+snack+χυμός καθώς επίσης και πισίνα, συνοδευόμενα από προπονητή Κολύμβησης.

Το κόστος συμμετοχής στο camp για αυτή τη περίοδο είναι  30,00€ και δίνεται κατά την προσέλευση του αθλητή στην έναρξη του camp στον Κύριο Σταυρόπουλο.

Τα αδέρφια είναι επιπλέον 10,00€ ανά περίοδο.

2η περίοδος:
BASKETBALL SUMMER CAMP για παιδιά Δημοτικού(2007 ως 2012) Δευτέρα 1 Ιουλίου γήπεδο πολυκλαδικό
Η διεξαγωγή του  Camp  θα γίνει την περίοδο από 1 Ιουλίου εώς και 5 Ιουλίου για αθλητές ως 12 ετών στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυκλαδικού  –Μίνωος 36 και Τεμένης, 141 22, Δήμος Αιγάλεω- Ώρες 10:00 εώς 14:00
Οι αθλητές θα εκπαιδευτούν με στόχο την ατομική βελτίωση (personal training) σε Βελτίωση του Σουτ ,ball handling,,άμυνα, σεμινάρια κ.α. από το έμπειρο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας μας σε συνεργασία με εκλεκτούς προσκεκλημένους .Επιθυμία μας είναι οι αθλητές να καλύψουν τις αγωνιστικές τους ανάγκες με τον προπονητικά επιστημονικότερο δυνατό τρόπο.
Παροχές: Στους αθλητές θα παρέχουμε :χυμό+snack .

Το κόστος συμμετοχής στο camp για αυτή τη περίοδο είναι  25,00€ και δίνεται κατά την προσέλευση του αθλητή στην έναρξη του camp στον Κύριο Σταυρόπουλο.

Τα αδέρφια είναι επιπλέον 10,00€ ανά περίοδο.

Οι αθλητές  που επιθυμούν να συμμετάσχουν και στις 2 περιόδους το κόστος είναι 50,00€.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ή ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Για δηλώσεις συμμετοχής ή εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε  στα τηλέφωνα με τον υπεύθυνο ακαδημιών   Κος . Σταυρόπουλος Γιάννης. Τηλ.: 6945 081651
Και κος Στεφανουδάκης Μανώλης. Τηλ.: 6978 111616
Απογευματινές ώρες  18:00  εώς  20:00.

Καθώς επίσης συμπληρώνοντας την ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (copy+paste) και αποστολή στο e-mail : diagorasdr@gmail.com  .
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΕΜΑ : SUMMER CAMP  ΠΕΡΙΟΔΟΣ:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΘΛΗΤΗ :
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ :
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ :
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙΚΙΑΣ:
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ :
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟ :

Share