ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

 Ποια είναι η περίοδος και ποιο το κόστος συνδρομής;

. Η περίοδος προπονήσεων στο σύλλογο είναι 10 μήνες,από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούνιο και μπορεί είτε να προεξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου, είτε να αποπληρωθεί σε 2 ή 10 δόσεις. Στην περίπτωση που επιλέξετε την εξόφληση σε 10 δόσεις, το κόστος της κάθε δόσης ανέρχεται στα 25 ευρώ το μήνα (Η συνδρομή δίνεται το πρώτο Δεκαήμερο του κάθε Μήνα -σύνολο 250 ευρώ). Εάν επιλέξετε να προεξοφλήσετε όλο το έτος, το κόστος ανέρχεται στα 200 ευρώ (Εξόφληση Σεπέμβριο), ενώ εάν επιλέξετε την αποπληρωμή σε δύο δόσεις(1η δόση Σεπτέμβριο & 2η Ιανουάριο), το κόστος της κάθε δόσης ανέρχεται στα 110 ευρώ (σύνολο 220 ευρώ).Με την εξώφληση κόβεται συνολική Απόδειξη.

. Για τα αγωνιστικά τμήματα που λαμβάνουν μέρος σε τουρνουά ΕΣΚΑ ,οι αθλητές πρέπει να καταβάλουν 20,00 € για την συμμετοχή τους στο Τουρνουά.Η τιμή περιλαμβάνει την ανανέωση δελτίου,τους γιατρούς αγώνων και το παράβολο της ΕΣΚΑ.

. Στο μη αγωνιστικό τμήμα  για παιδιά γεννημένα 2011-12-13 τα Αστεράκια  που κάνουν προπόνηση στο παλαιό πολυκλαδικό η συνδρομή είναι 20 €.

. Στο Αθλητικό τμήμα ΔΑΚ  Έυα Χριστοδούλου (Πρώην ΕΑΚ) που είναι για Παιδιά Δημοτικού όλων των τάξεων η συνδρομή είναι 20 € !!!  Υπεύθυνος Τμήματος Κύριος  Κώστας Σφήκας Τηλ: 697 404 1647  & Κος  Χρήστος Μπούκουρας   697 657 5725 .

Το προ αγωνιστικό Αθλητικό τμήμα ΔΑΚ είναι για παιδιά Δημοτικού που θέλουν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν το Άθλημα ώστε στην συνέχεια να ενταχθούν στα αντίστοιχα ηλικιακά αγωνιστικά τμήματα.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Η συνδρομή πρέπει να δίνεται στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα.Επίσης όλοι οι αθλητές πρέπει να φοράνε το Σετ προπόνησης της ομάδος.Μπορείτε να τα προμηθευτήτε από την SPILIOSsports Ιερά Οδός 314  . Τηλ: 215 5050662. Το κόστος του Σετ Προπόνησης είναι 25,00€ με το ΦΠΑ.

. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ :

.  Τα 2 αδέρφια είναι  Μόνο μία συνδρομή 25,00 € το μήνα !!! Στην εφάπαξ καταβολή είναι 200,00 €.

 . Τα 3 αδέρφια είναι Μόνο  30,00 € το μήνα !!! Στην εφάπαξ καταβολή είναι 250,00 €.

 

 

Πως μπορώ να γράψω το παιδί μου;

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά για όλα τα τμήματα των ακαδημιών. Απαραίτητο είναι η έκδοση της Κάρτας Υγείας από καρδιολόγο  . Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γραμματέα των ακαδημιών Κύριο Γιάννη Σταυρόπουλο Τηλ.: 6945 081651 καθημερινά 10:00 με 14:00 πμ & 18:00 με 20:00 μμ. Επίσης και με τον Κύριο Αντώνη Γονιδάκη  6977 313043. Απογευματινές ώρες  18:00  με  20:00 μμ.

Καθώς επίσης συμπληρώνοντας την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (copy+paste) με Θέμα ΕΓΓΡΑΦΗ και αποστολή στο e-mail : diagorasdr@gmail.com

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
ΘΕΜΑ : ΕΓΓΡΑΦΗ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΘΛΗΤΗ :

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ :

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ :

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙΚΙΑΣ:

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ :

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟ :

Ενημερώνουμε τους αθλητές και τους γονείς τους ότι για την έκδοση των αθλητικών δελτίων από την Ε.Ο.Κ.(ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ) και για την Κάρτα Υγείας Αθλητή χρειάζονται τα εξής:

Κάρτα Υγείας Αθλητή

Η Κάρτα Υγείας Αθλητή αποτελεί προσωπικό έγγραφο του αθλητή,βρίσκεται στην κατοχή του και ισχύει για ένα (1) έτος από την θεώρηση της.

 . Η Κάρτα Υγείας Αθλητή θεωρείται ΜΟΝΟ από ιατρούς Καρδιολόγους μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων,υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων η από ιατρούς έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο η Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και ιατρούς καρδιολόγους του ιδιωτικού τομέα.

. Η Κάρτα Υγείας Αθλητή συνιστά αυτοτελές έγγραφο και δεν συνδέεται με το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας.

. Η Κάρτα Υγείας Αθλητή προσκομίζεται υποχρεωτικά στη γραμματεία η στον αρμόδιο διαιτητή αγώνα κάθε είδους αθλητικής εκδήλωσης αγωνιστικού χαρακτήρα ως βασική προϋπόθεση συμμετοχής στον αγώνα.

Για εκτύπωση της Κάρτας Υγείας υπό μορφή pdf πατήστε εδώ :

karta-igeias-athliti

&

Για έκδοση νέου δελτίου

  • 20 €
  • 2(δύο) φωτογραφίες.
  • Πιστοποιητικό γέννησης ή φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας(αν υπάρχει).
  • Ιατρική Βεβαίωση Υγείας Αθλητή

 

Για συμμετοχή σε τουρνουά ΕΣΚΑ 20 €

(Η τιμή αφορά ανανέωση δελτίου,ιατρική κάλυψη αγώνων και παράβολο συμμετοχής  Τουρνουά)

 

Στα μη αγωνιστικά τμήματα Αστεράκια  & ΔΑΚ  Έυα Χριστοδούλου (Πρώην ΕΑΚ) η συνδρομή είναι 20 €.
Δωρεάν Εγγραφή & Χωρίς Έκδοση Δελτίου.

. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ :

.  Τα 2 αδέρφια είναι  Μόνο μία συνδρομή 25,00 € το μήνα !!! Στην εφάπαξ καταβολή είναι 200,00 €.

 . Τα 3 αδέρφια είναι Μόνο  30,00 € το μήνα !!! Στην εφάπαξ καταβολή είναι 250,00 €.

&

Η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΜΑΣ,ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΜΟΝΟ 30,00 € ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 15,00€!!!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ (Πιστοποιητικό Γέννησης ή Ταυτότητα ή Διαβατήριο)
Ιατρική Βεβαίωση Καρδιολόγου (Καρδιογράφημα – triplex)

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ:

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΓΙΑΚΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Τηλ.:6975 6669 80

email: sgiakas09@gmail.com

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ
6936 172602