ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

 Ποια είναι η περίοδος και ποιο το κόστος συνδρομής;

. Η περίοδος προπονήσεων στο σύλλογο είναι 10 μήνες,από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούνιο και μπορεί είτε να προεξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου, είτε να αποπληρωθεί σε 2 ή 10 δόσεις. Στην περίπτωση που επιλέξετε την εξόφληση σε 10 δόσεις, το κόστος της κάθε δόσης ανέρχεται στα 25 ευρώ το μήνα (Η συνδρομή δίνεται το πρώτο Δεκαήμερο του κάθε Μήνα -σύνολο 250 ευρώ). Εάν επιλέξετε να προεξοφλήσετε όλο το έτος, το κόστος ανέρχεται στα 200 ευρώ (Εξόφληση Σεπέμβριο), ενώ εάν επιλέξετε την αποπληρωμή σε δύο δόσεις(1η δόση Σεπτέμβριο & 2η Ιανουάριο), το κόστος της κάθε δόσης ανέρχεται στα 110 ευρώ (σύνολο 220 ευρώ).Με την εξώφληση κόβεται συνολική Απόδειξη.

. Για τα αγωνιστικά τμήματα που λαμβάνουν μέρος σε τουρνουά ΕΣΚΑ ,οι αθλητές πρέπει να καταβάλουν 20,00 € για την συμμετοχή τους στο Τουρνουά.Η τιμή περιλαμβάνει την ανανέωση δελτίου,τους γιατρούς αγώνων και το παράβολο της ΕΣΚΑ.

. Στο μη αγωνιστικό τμήμα  για παιδιά γεννημένα 2011-12-13 τα Αστεράκια  που κάνουν προπόνηση στο παλαιό πολυκλαδικό η συνδρομή είναι 20 €.

. Στο Αθλητικό τμήμα ΔΑΚ  Έυα Χριστοδούλου (Πρώην ΕΑΚ) που είναι για Παιδιά Δημοτικού όλων των τάξεων η συνδρομή είναι 20 € !!!  Υπεύθυνος Τμήματος Κύριος  Κώστας Σφήκας Τηλ: 697 404 1647  & Κος  Χρήστος Μπούκουρας   697 657 5725 .

Το προ αγωνιστικό Αθλητικό τμήμα ΔΑΚ είναι για παιδιά Δημοτικού που θέλουν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν το Άθλημα ώστε στην συνέχεια να ενταχθούν στα αντίστοιχα ηλικιακά αγωνιστικά τμήματα.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Η συνδρομή πρέπει να δίνεται στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα.Επίσης όλοι οι αθλητές πρέπει να φοράνε το Σετ προπόνησης της ομάδος.Η διάθεση για λογαριασμό της ομάδος γίνεται  από την SPILIOSsports Ιερά Οδός 314  . Τηλ: 215 5050662. Το κόστος του Σετ Προπόνησης είναι 20,00€ . ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΑ. (Όχι με κάρτα)

. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ :

.  Τα 2 αδέρφια είναι  Μόνο μία συνδρομή 25,00 € το μήνα !!! Στην εφάπαξ καταβολή είναι 200,00 €.

 . Τα 3 αδέρφια είναι Μόνο  30,00 € το μήνα !!! Στην εφάπαξ καταβολή είναι 250,00 €.

 

 

Πως μπορώ να γράψω το παιδί μου;

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά για όλα τα τμήματα των ακαδημιών. Απαραίτητο είναι η έκδοση της Κάρτας Υγείας από καρδιολόγο  . Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γραμματέα των ακαδημιών Κύριο Γιάννη Σταυρόπουλο Τηλ.: 6945 081651 καθημερινά 10:00 με 14:00 πμ & 18:00 με 20:00 μμ. Επίσης και με τον Κύριο Αντώνη Γονιδάκη  6977 313043. Απογευματινές ώρες  18:00  με  20:00 μμ.

Καθώς επίσης συμπληρώνοντας την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (copy+paste) με Θέμα ΕΓΓΡΑΦΗ και αποστολή στο e-mail : diagorasdr@gmail.com

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
ΘΕΜΑ : ΕΓΓΡΑΦΗ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΘΛΗΤΗ :

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ :

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ :

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙΚΙΑΣ:

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ :

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟ :

Ενημερώνουμε τους αθλητές και τους γονείς τους ότι για την έκδοση των αθλητικών δελτίων από την Ε.Ο.Κ.(ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ) και για την Κάρτα Υγείας Αθλητή χρειάζονται τα εξής:

Κάρτα Υγείας Αθλητή

Η Κάρτα Υγείας Αθλητή αποτελεί προσωπικό έγγραφο του αθλητή,βρίσκεται στην κατοχή του και ισχύει για ένα (1) έτος από την θεώρηση της.

 . Η Κάρτα Υγείας Αθλητή θεωρείται ΜΟΝΟ από ιατρούς Καρδιολόγους μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων,υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων η από ιατρούς έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο η Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και ιατρούς καρδιολόγους του ιδιωτικού τομέα.

. Η Κάρτα Υγείας Αθλητή συνιστά αυτοτελές έγγραφο και δεν συνδέεται με το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας.

. Η Κάρτα Υγείας Αθλητή προσκομίζεται υποχρεωτικά στη γραμματεία η στον αρμόδιο διαιτητή αγώνα κάθε είδους αθλητικής εκδήλωσης αγωνιστικού χαρακτήρα ως βασική προϋπόθεση συμμετοχής στον αγώνα.

Για εκτύπωση της Κάρτας Υγείας υπό μορφή pdf πατήστε εδώ :

karta-igeias-athliti

&

Για έκδοση νέου δελτίου

  • 20 €
  • 2(δύο) φωτογραφίες.
  • Πιστοποιητικό γέννησης ή φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας(αν υπάρχει).
  • Ιατρική Βεβαίωση Υγείας Αθλητή

 

Για συμμετοχή σε τουρνουά ΕΣΚΑ 20 €

(Η τιμή αφορά ανανέωση δελτίου,ιατρική κάλυψη αγώνων και παράβολο συμμετοχής  Τουρνουά)

 

Στα μη αγωνιστικά τμήματα Αστεράκια  & ΔΑΚ  Έυα Χριστοδούλου (Πρώην ΕΑΚ) η συνδρομή είναι 20 €.
Δωρεάν Εγγραφή & Χωρίς Έκδοση Δελτίου.

. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ :

.  Τα 2 αδέρφια είναι  Μόνο μία συνδρομή 25,00 € το μήνα !!! Στην εφάπαξ καταβολή είναι 200,00 €.

 . Τα 3 αδέρφια είναι Μόνο  30,00 € το μήνα !!! Στην εφάπαξ καταβολή είναι 250,00 €.

&

Η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΜΑΣ,ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΜΟΝΟ 30,00 € ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 15,00€!!!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ (Πιστοποιητικό Γέννησης ή Ταυτότητα ή Διαβατήριο)
Ιατρική Βεβαίωση Καρδιολόγου (Καρδιογράφημα – triplex)

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ:

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΓΙΑΚΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Τηλ.:6975 6669 80

email: sgiakas09@gmail.com

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ
6936 172602